Vestervig Roklub

Vestervig Roklub har i flere år haft en række trofaste sponsorer og støtter.

Ved design af denne hjemmeside har vi besluttet at der skal være plads til annoncer fra vores
annoncører og sponsorer, som vi selvfølgelig gerne vil have flere af.

Annonceringstilbud:

Type 1. Kr. 350,- pr år giver følgende:

• Et logo (med link til jeres internet side) i den 'rullende' annonce liste forsidens højre side.

Type 2. Kr. 700,- pr år giver følgende:

• Permanent annonce som ses centralt forsiden. Udskiftning af annoncen kan foretages
      ved generelle ændringer i virksomhedens annoncering.

Type 3. Kr. 1.000,- pr år giver følgende:
    • Et logo (med link til jeres internet side) i den 'rullende' annonce liste på forsidens højre side.
        ved generelle ændringer i virksomhedens annoncering.
        • Kampagne- eller tilbudsannoncer, som ses centralt på forsiden, (inkl. link til internet side).
          Varighed af disse annoncer vil grundlæggende  være, at de indlægges ved kampagnens
          start, og fjernes når kampagnen er slut. Dog højst 1 måned.

Vestervig Roklub

Vestervig Roklub og Agger Kajak