Vestervig Roklub

ÅRGANGSMESTER 2018 I VESTERVIG ROKLUB

I Holstebro blev der i den forgangne weekend afholdt årets store ro regatta, hvor blandt andet årets årgangsmestre skulle findes, medens der også var løb til øvrige deltagere.

Vestervig Roklub var repræsenteret med 3 roere som på fornemmeste vis repræsenterede Vestervig Roklub, der var tale om Katrine Sondrup, Maja Vie Krabbe Riis og Mikkel Sondrup, alle fra Vestervig.
Regattaen var over 2 dage med mesterskabsløbene om lørdagen, og revancheløb om søndagen, hvor ”kortene” kunne blandes lidt anderledes. I mesterskabsløbene havde Katrine en fornem 2. plads fra 2017 at forsvare i sin singlesculler.
Lørdagen blev den helt store dag for klubbens 3 roere, hvor Maja flot lagde ud med en 3. plads og dermed bronze i sit første løb i Edon sculler. Umiddelbart derefter skulle Katrine forsøge sig i mesterskabsløbet i dobbeltsculler 13 år sammen med Laura Møller fra Holstebro. De roede deres løb rigtig flot og distancerede i fornemmeste stil deres konkurrenter fra Silkeborg med flere bådlængder. Således den første årgangsmester i Vestervig Roklub i mere end 15 år.
Herefter var det Majas tur igen i Edon hvor hun forbedrede sin placering til 2. plads og dermed sølvmedalje.

Så skulle Katrine forsvare sin 2. plads fra sidste år i mesterskabsløb i singlesculler, men nu i junior C 13 år. Der var fuld bane så konkurrencen var meget hård og 1. pladsen blev straks taget af Bagsværd, men Katrine gav ikke op og tilkæmpede sig bravt på ny 2. pladsen, hvilket var meget godkendt.
Endelig var det Mikkels tur i Edon, og om ikke han overraskede alle ved at hive nok en guldmedalje hjem til Vestervig.

Således en lørdag hvor samtlige 3 roere høstede medaljer – rigtig flot.
Om søndagen blev ”kortene” blandet noget anderledes, fordi der nu ikke blev roet om mesterskab og 13 og 14 års blev slået sammen.
Helt uden medaljer blev det dog ikke, eftersom Maja i et sindsygt spændende Edon løb hev nok en 1. plads hjem og dermed guldmedalje til Vestervig.
Alt i alt en weekend hvor roernes præstationer var meget mere end godkendt.

Vestervig Roklub og Agger Kajak

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk